sligovitsj

Foto’s beoordelen

Onder het kopje foto’s (boven aan de Home pagina met alle berichten) kun je kiezen uit een categorie van mijn fotocollectie. De vier collecties die ik nu heb zijn:
Bloemen, Landschap, Steden en Insecten.
Uit deze collectie wil ik graag een top 5 maken. Zodra je naar één van de pagina’s gaat staat onderaan de pagina een poll, waar je kan stemmen op jou favoriete foto uit de Categorie. Ik heb de foto’s aangegeven met de namen die tevens verschijnen als je je muis op de foto legt en rechtsboven de cursor verschijnt. Als het goed is staan de namen onder de pol in dezelfde volgorde van de foto’s, maar controleer dit voor dat je stemt. Ik zou het heel fijn vinden als je even de tijd wil nemen om te stemmen. Zodra er genoeg stemmen zijn zal ik de top 5 bekend maken in een nieuw bericht. Misschien dat in de loop van de tijd een nieuwe categorie foto’s bijkomt of dat er foto’s worden toegevoegd aan de al bestaand categoriën.

De links naar de desbetreffende pagina’s om de foto’s te bekijken en te stemmen:

BloemenLandschapSteden en Insecten.

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op maart 12, 2012 om 13:40 en is opgeslagen onder Vraag aan publiek. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

2 gedachten over “Foto’s beoordelen

  1. Sanneke op schreef:

    Lastig hoor, maar 1 per categorie kiezen. Vooral bij steden zag ik er meer die ik interessant vond (de mime-speler, de brug…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: